Carta final campanya – Molta il·lusió per ajudar la gent del meu poble, de la meva comarca i del meu país.

Sóc Isidre Sierra, economista i alcalde de Sant Climent de Llobregat, poble de les cireres, treballo en un consorci universitari i faig de bomber voluntari des de fa 28 anys.

Estic molt orgullós de formar part d’un equip de dones i homes que ens presentem a la segona urna per les primàries de Junts.
Hem fet una campanya radicalment democràtica i hem pogut constatar que entre tots els candidats i candidates hi ha un gran talent.
Durant aquests dies de campanya he conegut a moltes persones de tot el territori, també m’has pogut conèixer a mi i has vist quines són les meves preocupacions i els meus anhels.

La meva trajectòria en l’àmbit municipal i també supramunicipal m’avala, participo activament a l’Associació Catalana de Municipis i formo part, com a vicepresident del govern, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

He explicat també què puc aportar si sortís escollit diputat al Parlament de Catalunya:

-Treball incansable
-Trepitjar el territori
-Portar el municipalisme al parlament
-Expertesa en economia i finances
-Priorització de les polítiques públiques com: Transició Ecològica i Canvi Climàtic, Polítiques Agroforestals, Llei d’hisendes locals, Smart City, Fons de recuperació i resiliència (fons europeus), Recerca i investigació, Mobilitat, Habitatge.

Amb el propòsit de millorar la vida de totes les ciutadanes i ciutadans de Catalunya,

Et demano que em facis confiança perquè tinc la il•lusió i el convenciment que l’equip de Junts amb el MHP Puigdemont i de la mà de la nostra candidata Laura Borràs, que farà història com a primera dona presidenta de la Generalitat de Catalunya, som l’única formació que pot portar el nostre país a la República Catalana.

Isidre Sierra Fusté

Sant Climent de Llobregat, 10 de desembre de 2020