CONEIX UNA MICA A L’ISIDRE:

Polític de la nova fornada

Isidre Sierra i Fusté, nascut a Sant Climent ara fa 53 anys. Actual Alcalde de Sant Climent de Llobregat.

Ha tingut l’honor de ser l’alcalde climentó més jove de tota la democràcia.

Economista de formació, professor universitari i Gerent a UNED-Barcelona.

Les seves aficions són col·laborar amb els bombers voluntaris del poble i gaudir de la natura amb la seva família i amics pujat a la seva bicicleta de muntanya.


Alcalde preparat

Especialitzat en temes d’educació i economia, ha liderat l’equip de govern municipal des de l’any 2010 i ha aconseguit mantenir l’estabilitat política que durant les anteriors legislatures no havien pogut fer els anteriors grups municipals.

Com a component de la Comissió d’Hisendes Locals de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), ha pogut transmetre el pla d’acció municipal de Sant Climent a altres municipis de Catalunya i que ha fet possible aturar el gran forat econòmic que van deixar els anteriors gestors polítics l’any 2009.

Vocal del Consell de Direcció del SOC representant als municipis de Catalunya, del Sistema d’emergències de Catalunya, del Consell Rector del 112 i altres comissions municipalistes. En aquesta etapa responsable de proposar millores en els plans formatius i ocupacionals del món local.

Ha col.laborat amb ACM per temes d’agricultura al Baix Llobregat i Àrea Metropolitana (AMB).

Amb recorregut Baixllobregatí i Metropolità

Dins del grup de JUNTS de l’AMB ha sigut escollit entre les conselleres i consellers metropolitans per ser el portaveu (2015-2019) i actualment és Vicepresident per JUNTS de l’AMB. S’ha fet una planificació per portar els serveis de l’AMB als nostres grups municipals. Els 36 diàlegs metropolitans fa sessions participatives on es porta periòdicament als responsables tècnics de les àrees de Medi Ambient, transports, territori, promoció econòmica i atenció social perquè totes les agrupacions locals puguin debatre, proposar i consultar.

Ha format part de la comissió de transports públics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i portaveu de JUNTS en àrea de mobilitat “36 diàlegs metropolitans”

Treballador amb experiència i amb il·lusió

Te 20 anys d’experiència com a càrrec electe de l’ajuntament i es destaca per ser una persona honesta, treballadora, seriosa, persistent i que la seva filosofia de treball en equip queda reflectida en la bona coordinació existent en totes les àrees de govern.

La seva il·lusió per continuar millorant Sant Climent fa que sigui un ferm candidat a liderar aquests temps difícils que ens toca viure. Vol que Sant Climent continuï sent un poble acollidor,  envoltat de muntanyes i que sigui el millor bressol pels nostres fills i filles.

Climentó que transmet sentiments

Des de la seva arribada a l’alcaldia ha tingut un objectiu prioritari, cap climentó i climentona sense un àpat diari, cap família sense els seus subministraments bàsics assegurats i una educació pública de qualitat.

Un alcalde que està al costat de tothom que ho necessita, no té un no per resposta quan es tracta d’ajudar. Alcalde positiu de mena i que des dels seus “bons dies digitals” (Facebook, Twitter, Instagram,…), passant per l’acompanyament a entitats i veïns i veïnes amb els seus desitjos i necessitats, fins als seus famosos selfies, no és més que, estar enamorat de Sant Climent, dels que formem part d’ell i de tothom que vol ser millor persona.

Signat: l’Isidre Sierra i Fusté, Alcalde Climentó, Metropolità i Català

@IsidreSierra