Em presento a Primàries JUNTS per portar la veu dels pobles al Parlament

Benvolgudes i benvolguts,

Sóc Isidre Sierra, economista, alcalde de Sant Climent de Llobregat, vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i bomber voluntari.

Estic molt il·lusionat perquè em presento a les primàries de la segona urna de Junts per Catalunya. Aquesta decisió és, per mi, un repte polític i personal molt important i per assolir-lo necessito la teva complicitat.

Amb la Laura Borràs i el President Puigdemont al capdavant, vull compartir la tasca d’implementar el mandat de l’1 d’octubre, defensar la feina del món local i representar els interessos de la ciutadania de Barcelona, Baix Llobregat i la Regió Metropolitana al Parlament de Catalunya. Junts per Catalunya ha de ser l’eina que ha de canviar aquest país.

Catalunya és els seus municipis! Cal repensar el finançament local per poder tenir uns ajuntaments forts amb la capacitat d’atendre ràpidament les demandes de la ciutadania. Em comprometo a recórrer pobles i ciutats del territori per atendre de primera mà les seves necessitats i traslladar-les al Parlament.

El voluntariat és una de les essències que ens caracteritza com a país. Fa 28 anys que dedico el meu temps lliure a fer de bomber voluntari. Com jo, molts catalans i catalanes, dediquen moltes estones de la seva vida a ajudar d’una manera o d’una altra a la resta de la societat.

Haver nascut a Sant Climent de Llobregat, un poble de poc més de 4.000 habitants que està a 20 minuts de Barcelona, on la pagesia és molt present, m’ha ajudat a veure que cal treballar incansablement per preservar la pagesia, el Parc Agrari del Llobregat, el Parc de Collserola, la costa i els boscos de Catalunya. Una ferma aposta per la transició energètica és una de les vies per tenir una mobilitat neta i un país fort per afrontar el canvi climàtic.

Hem pagat un preu molt alt amb la repressió de l’Estat espanyol… com per defallir ara. Tot el que hem après fins ara, ens ajudarà a seguir lluitant per la independència del nostre país. Junts per Catalunya és l’únic partit convençut del mandat democràtic de l’1 d’octubre.

Per defensar la feina del món local i donar-li veu al Parlament de Catalunya et demano la teva confiança en aquestes primàries.

Una abraçada,

Isidre Sierra i Fusté