JUNTS PER CATALUNYA – SANT CLIMENT: junts fem poble

Des del grup municipal del PdeCat, volem agrair la magnífica implicació que durant aquesta legislatura hem rebut per part de tots els veïns i veïnes de Sant Climent. Les aportacions veïnals en el procés participatiu de Ca l’Altisent i en les propostes per redefinir els espais agroforestals del nostre poble i així protegir i potenciar el conreu dels productes autòctons com les cireres han estat fonamentals.  També us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració en l’organització de l’exposició de cireres i per l’entusiasta participació de totes les entitats i comissions a totes les festes del municipi.

Volem seguir treballant així, junts i juntes, amb voluntat d’equip transversal on hi càpiguen les opinions diverses de tots aquells veïns i veïnes amb els que compartim el sentiment que ens uneix: millorar la qualitat de vida a Sant Climent.

La llista electoral per les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 tornarà a ser un exemple de persones del teixit associatiu, del mon del voluntariat, dels àmbits empresarial i universitari, artistes, feministes, ……junts farem equip.

I per suposat, ho farem amb el lideratge del nostre alcalde, l’Isidre Sierra, i amb la participació i empoderament dels veïns i veïnes del poble.

Els propers anys volem seguir aconseguint fites amb civisme i millora del nostre entorn natural, millors serveis, menys endeutament municipal, més atenció a les persones, més transparència, millora econòmica i per suposat seguir fent de Sant Climent el poble que tots i totes volem.

JUNTS FEM POBLE!!!