Èxit

img_7975

Benvolgut/da,

Sempre he cregut que gaudir del que fas és fonamental per a aconseguir els teus objectius amb èxit. Aquest ha sigut i és el meu tarannà. Gaudir, escoltar, parlar amb la gent, trepitjar els carrers i ajudar a qui ho necessita. I ho he fet als diferents àmbits on participo, des de l’alcaldia a Sant Climent, des de l’Àrea Metropolitana, i des de la meva feina.

Però també ho he fet i ho continuo fent des de la meva part més personal, amb els meus companys bombers voluntaris, amb el meu grup de ciclistes, amb les entitats culturals i socials de les que formo part. I per descomptat, amb els meus amics i amigues i amb els que més estimo, la meva família.

whatsapp-image-2016-09-18-at-11-34-49

I arribar a tot i arribar bé, només té un secret, treballar. Però treballar gaudint. L’èxit d’aquest treball no seria possible sense fer un bon treball en grup, amb un gran equip i és la meva proposta per tirar endavant una nova comarca, fer-ho en equip, amb dones i homes compromesos amb la comarca, però que també gaudeixen treballant. Ens equivocaríem si penséssim que una única persona pot donar resposta a tots els problemes d’una comarca. Per això confio en un gran equip de persones.

Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, exalcalde i exregidors/es, perso-nes amb responsabilitat a la Generalitat però també amb molta integració so-cial i cultural als seus municipis. Tots i totes aporten la seva experiència, el seu coneixement, la seva proximitat.

I tot amb una clara vocació de renovació. Som un nou partit , renovat total-ment. Ara li toca fer aquest procés a la nostra comarca. No en podem perme-tre quedar ancorats en les “velles polítiques”, en la gent de sempre, en la man-ca de noves il·lusions…

isidre_15

La meva candidatura, #renovemelbaix, aporta tot això, renovació però amb molta experiència personal i política, escoltar abans de fer, proximitat amb el territori però sobretot amb les administracions, més comunicació i més parti-cipació.

El nostre projecte és obert a tots i totes , tothom suma el seu granet de sorra perquè el nostre, és un partit de base, de persones i tots som necessaris, i ho som sobretot en el rellançament de la nostra comarca com una comarca cap-davantera en el futur del país.

Compto amb tots vosaltres per formar-ne part, per sumar i no restar, per fer del Partit Demòcrata Català el partit referent a la nostra comarca i a tot el país. Fer-ho al Baix Llobregat té una gran dificultat, és un gran repte, però m’agraden els reptes, no serà ni el primer ni l’últim que afronto amb molt es-forç i treball, però amb noves il·lusions, moltes ganes i sobretot, amb tu, estic convençut de que ho aconseguirem.
El proper dia 30 de setembre i 1 d’octubre tenim la possibilitat de començar aquest nou projecte votant per la presidència comarcal del PDC al Baix Llo-bregat.

Amb la teva confiança, amb el teu vot, FEM-HO POSSIBLE, fem d’aquest gran repte una realitat, fem-ho junts !!

A la teva disposició, com sempre,

Isidre Sierra Fusté
Candidat presidència
PDC Baix Llobregat.