Els Reis Mags porten valors a Sant Climent: parlem de discapacitats, igualtat, compartir, reciclar i estimar

Diumenge 6 de gener de 2018: han vingut SSMM Reis Mags d’Orient a Sant Climent i han fet gaudir a petites i grans. Us deixo un breu extracte de la benvinguda que els vaig donar ahir #nitdereis

 

Bona tarda a tothom i sigueu benvinguts i benvingudes:

Ja tenim als reis mags d’Orient a Sant Climent i els joves del poble han fet molta feina per rebre’ls com es mereixen. Un fort aplaudiment per tots ells i elles.

Aquesta tarda he pogut parlar una estona amb sa majestats i estan molt contents d’estar al nostre poble.
M’han dit que aquesta nit màgica l’heu de valorar molt i compartir amb un esperit de pau i amistat.

Els reis mags creuen molt en els VALORS que vosaltres ja coneixeu: l’estimació per la vida, el respecte de la nostra gent gran, l’educació dels nostres infants i una major sostenibilitat en la natura que ens envolta.

Us heu de considerar amb molta sort perquè esteu amb les vostres famílies i amics i amigues. Hi han nens i nenes que no poden gaudir d’estar amb les seva família. Tingueu un record per ells i elles.

Penseu també que entre els vostres amics i amigues hi han nens i nenes que tenen unes capacitats especials. Escolteu-los, Valoreu-los i ajudeu-los.

També m’han dit que els nens i les nenes podeu jugar junts a qualsevol joc (siguin nines, llibres, pilotes o una play) i que segur que us divertireu molt més.

Demà penseu que els regals que us portin els reis els heu de compartir perquè alguns nens i nenes no tindran tanta sort com vosaltres.

I ja sabeu el que ens ensenyen a l’escola, el cartró de les caixes de les joguines ha d’anar al contenidor blau per reciclar i no haver de tallar tants arbres.

Feliç any 2019 , tinguem un record pels que més ho necessiten i aquesta nit a dormir ben aviat perquè els reis mags tindran les claus de Sant Climent i us deixaran unes sorpreses.