Al costat de les persones

Sempre hem dit que els ajuntaments han d’estar a peu de carrer, al costat de les necessitats reals dels veïns i de les veïnes. Per sobre de les nostres competències o capacitats, com a administració més propera a la població que som, hem de fer tot el possible per tal d’actuar sobre aquelles qüestions que més preocupació generen.

Un dels aspectes sobre els quals més hem treballat i seguim treballant des de Sant Climent de Llobregat és la creació d’ocupació. Som conscients que l’atur és un problema sobre el qual intervenen molts factors i molt diversos. Però també creiem que si establim un compromís amb la implicació de tots els sectors socials, podem marcar una diferència real.

D’aquesta manera, gràcies a les polítiques destinades a atreure el sector empresarial i a aquelles que desenvolupem per a promoure la contractació especialment entre les persones en situacions més vulnerables, podem presentar un conjunt d’actuacions que permeten disposar d’un important nombre de llocs de treball en el futur immediat.

Aquesta voluntat per situar-nos al costat de les persones i de les seves necessitats és el pal de paller de l’acció municipal com podreu comprovar en actuacions recents com l’aprovació de les ordenances o els pressupostos municipals que presentarem al ple municipal. Els consistoris som la primera línia d’acció social i hem de saber estar a l’alçada d’aquesta responsabilitat.