Seguim millorant els carrers de Sant Climent

Culmina la millora al Camí de Cal Marí amb els treballs d’asfaltatge

Prèviament, aquesta via i la Rambla Riera havien estat objecte de la reparació dels col·lectors per a garantir una correcta canalització de l’aigua

Recentment, s’ha procedit a la realització dels treballs d’asfaltatge del Camí de Cal Marí que quedaven pendents per a finalitzar totalment l’actuació que es desenvolupava en els darreres mesos a la zona. D’aquesta manera queda totalment enllestida la renovació d’una de les principals vies del municipi.

L’origen dels treballs es troba en la reparació dels col·lectors del Camí de Cal Marí i de la Rambla Riera que s’iniciava el passat mes de desembre i que venien a solucionar els problemes detectats en la canalització de les aigües pluvials en aquests espais. Alhora els treballs també servien per a modificar i ampliar els passos de vianants tant del Camí de Cal Marí com de la Rambla Riera. Gràcies a aquests nous passos elevats, es redueix la velocitat del trànsit a la zona incrementant la seguretat per a vehicles i vianants.

Regulació del trànsit

Donat l’àmbit d’aquestes obres i de l’afectació que ha tingut sobre el trànsit al municipi, ha estat necessari aplicar diferents restriccions i establir passos alternatius durant els temps que han durat les obres. Els treballs han finalitzat amb les tasques de senyalització i de pintura viària.